(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

Welkom bij Best Dierenvoeding!

Wij zijn een jong bedrijf dat zicht richt op hondenvoer en kattenvoer. Onze brokken worden bereidt in Nederland. Dit betekent dat de kwaliteitsnorm erg hoog is en we enkel een product op de markt brengen waarbij kwaliteit gegarandeerd is. Doordat wij zeker willen zijn dat we kwaliteitsbrokken in huis hebben kopen wij alleen de aller beste grondstoffen in om onze voer te bereiden.

Heeft uw huisdier een allergie voor gluten (graan,tarwe, etc) ?
De afgelopen jaren is een gluten allergie niet alleen voor de mensen maar ook voor dieren zoals een hond of kat toegenomen. U kunt dat merken aan ontlasting, huid of vacht problemen en gedrag.
 Best Dierenvoeding bied een breed scala aan 100% graanvrij voer voor uw hond of kat aan.

Is uw huisdier gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen?
Mocht het zijn dat uw huisdier gevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen bijvoorbeeld: vlees, vis of andere toevoegingen. Dan doet u er verstand aan om Hypoallergeen hondenvoer of Hypoallergeen kattenvoer te kopen. Hypoallergeen brokken is bij Best Dierenvoeding een brok waarin hoogwaardige voedingstoffen in zitten. Onze hypo allergeen voer is licht verteerbaar en 100% graanvrij hierbij wordt een gluten allergie vermijdt, een allergische reactie is dan ook uitgesloten. De ontlasting wordt steviger.

Heeft uw hond gevoelige maag of darmen?
Sommige honden hebben een wat gevoelige maag of darmen, wij hebben één product ontwikkeld waarop 10 van de 10 honden goed gaan. Gehydrolyseerde eiwitten zijn in kleine fragmenten geknipte eiwitten. Door het verkleinen van eiwitten verliezen deze hun
allergene eigenschappen en worden daardoor niet herkend door het immuunsysteem van de hond. Wat leidt tot vermindering van voedingsallergie en verbetering van de huid en vacht van uw hond.
Anti- allergie hondenvoer bevat Borage olie, een natuurlijke ontstekingsremmer, en één van de grootste bron van GLA (omega 6 essentiële vetzuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken). Deze hypoallergene voeding heeft hierdoor een positief effect op ontstekingen, roodheid en jeuk van de huid, bovendien kan deze voeding levenslang gegeven worden.

Gebruikt Best Dierenvoeding toevoegingen?
Best Dierenvoeding gebruikt in de honden en kattenvoer geen geurstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Dit betekent dat al onze hondenbrokken en kattenbrokken 100% natuurlijk zijn en blijven.

Heeft uw hond of kat medisch voer nodig?
Best Dierenvoeding heeft medisch voer voor honden en katten een breed scala aan brokken denk hierbij aan; kattenvoer anti struviet tegen blaasgruis voorkomend en genezend. Speciaal dieet voer voor honden met overgewicht of diabetes.

Speciaal voor puppy of kittens
Best Dierenvoeding heeft een brok voor puppy’s en kittens, een kleine brok van formaat vol gezonde mineralen en vitamines wel gedoseerd! Voor een optimale opbouw van spieren, beenderen en gewrichten is het belangrijk dat er uw hond of kat alleen het beste binnen krijgt. Door dit te doen zal de hond of kat gelijkmatig uitgroeien tot een levenslustige dier.

Ik weet niet welke product het best aansluit hoe maak ik een keuze?
Geen stress, onze team van specialisten en dierenarts willen samen met uw kijken welke product uw kat of hond nodig heeft. Wij zullen bij medische aandoening of voedsel intoleranties een aantal vragen stellen om in kaart te brengen welk product het best aansluit. Door onze ervaring en kennis kunnen wij een goed advies uitbrengen, zonder dat u hoeft langs te komen met uw huisdier.

Ik wil het eerst proberen is dat mogelijk?
Bij Best Dierenvoeding bieden wij onze klanten een proefverpakking aan van 4 kilogram hondenvoer en 4 kilogram kattenvoer.

Wanneer kan ik mijn voer verwachten als ik het bestel?
Best Dierenvoeding is een jong bedrijf en streeft ernaar om uw lieve hond of kat zo snel mogelijk van zijn 100% natuurlijke voer te laten smullen. Bij ons is het doorgaans voor 10u besteld de volgende werkdag in huis. Besteld u na 10u dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden.

De honden- en kattenvoedingen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en hebben een permanente hoge kwaliteit die elke kwaliteitscontrole met glans doorstaat (GMP+ en IFS- certificaat). Hierdoor zijn onze voedingen kwalitatief vergelijkbaar met de bekende merken.

 LOGO BESTDIERENVOEDING                 BESETDIERENVEODINGGMP

IJsbaan 24

 

3362 KB SLIEDRECHT

     

contact@bestdierenvoeding.nl

 

 

 BTW nr. NL813883842B01

 KvK nr. 24370448