(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

section

MEDIC Anti Struvite (blaas & nier)

                     blaasonsteking katten kristallen oplossen voorkomen

Informatie:
Struvietkristallen en struvietstenen komen bij de kat regelmatig voor. Struviet kan zorgen voor voor irritatie en ontsteking van de urinewegen. In sommige gevallen kan struviet leiden tot een verstopping van de urinebuis. De kat kan niet meer plassen en de blaas raakt overvol. Uiteindelijk stapelen de afvalstoffen (die normaal via de urine worden uitgescheiden) zich op in het bloed en zal uw kat zich ziek gaan voelen. Een dergelijke verstopping van de urinebuis kan fataal zijn voor de kat dus raadpleeg altijd een dierenarts. Deze kan de verstopping verhelpen.

Eigenschappen Best Dierenvoeding Anti Struvite
Best Dierenvoeding Anti Struvite bevat een juiste hoeveelheid urineverzuurder zodat de zuurgraad (pH-waarde) van de urine laag blijft. Daarnaast zorgt dit dieet voor een verlaging van de struvietvormende componenten in de urine. Best Dierenvoeding Anti Struvite werkt hierdoor zowel struviet oplossend als voorkomend. De ideale samenstelling van dit dieetvoer zorgt ervoor dat struvite gemiddeld in vier weken is opgelost. Het voorkomt ook de vorming van oxalaat door een laag calciumgehalte en een laag gehalte aan eiwit. Best Dierenvoeding Anti Struvite kan voor onbeperkte duur worden gegeven.

Indicaties:
Oplossen struvietkristallen
Voorkomen vorming struvietkristallen
Idiopatische blaasontsteking (met onbekende oorzaak)oplossen struvietkristallen voorkomen blaasgruis katttenGeschikt voor volwassen katten van alle rassen.
oplossen struvietkristallen voorkomen blaasgruis katttenGeschikt voor kieskeurige katten.
oplossen struvietkristallen voorkomen blaasgruis katttenGeschikt voor gevoelige katten.
oplossen struvietkristallen voorkomen blaasgruis katttenHypo-allergeen Premiumvoeding.
oplossen struvietkristallen voorkomen blaasgruis katttenBevat Omega 3 & 6 vetzuren en Prebiotica.
oplossen struvietkristallen voorkomen blaasgruis katttenGéén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina